', 'auto',{'name': 'siteLinker','allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['cigercihuseyin.com'] ); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview'); // Missing the send command for the second 'named' tracker ga('siteLinker.send', 'pageview');

Haberler

Gaziantep‘te lezzet durağı: Ciğerci Hüseyin

Gaziantep‘te lezzet durağı: Ciğerci Hüseyin

Gaziantep'te ciğer kebabı başta olmak üzere tüm kebap çeşitlerini özel olarak hazırladığı baharatıyla müşterilerine sunan Ciğerci Hüseyin, lezzet durağı oldu.
Müşterilerini en iyi şekilde ağırladıklarını ve memnun bıraktıklarını ifade eden Ciğerci Hüseyin Firma Sahibi Hüseyin Baydar, “Siparişler daha verilmeden masaya bol çeşitli salatalarımızın ve enfes ayranımızın ikramını yapıyoruz. Usta ellerden çıkan kebaplarımızı müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda özel olarak servis yapıyoruz. Özellikle ailelerin gönül rahatlığı ile geldiği bir işletmeyiz” dedi.

Beş yıl önce 40 metrekarelik küçük bir alanda işe başladıklarını söyleyen Baydar, “Mekanı ilk açtığımızda müşterilerimiz oturacak yer bulamıyor ve ayakta yemek zorunda kalıyordu. Bu talepler bizi büyümeye zorladı. Dükkanın arka duvarını kırıp mekanı büyüttük, bu da yeterli olmadı üst kattaki terası dekore ederek ailelerin gönül rahatlığıyla geldikleri ve misafirlerini ağırladıkları lüks ve ferah bir mekan haline getirdik. Buna rağmen müşterilerimize masa açmakta güçlük çekiyoruz ve çareyi dükkan önüne servis açarak buluyoruz” diye konuştu. 
Damak tadının önemini vurgulayan Baydar, “Özellikle bizim mekana gelen müşterilerimiz lezzeti bizimle tadacaktır. Kebaplarımız bol porsiyonludur. Lezzetten hiçbir şekilde ödün vermeyiz. Müşterilerimizi müşteri gibi değil, misafir olarak görüyoruz. Eti ve sebzeyi günlük olarak alıyoruz. Müşterilerimize hergün taze ürünler sunuyoruz. Kaliteden hiçbir şekilde taviz vermiyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için ilk sırada yer almaktadır” ifadesini kullandı.
Gazianteplilerin vazgeçilmezi olan ciğer kavurmasından da bahseden Hüseyin Baydar şunları söyledi: “İşyerimize ilk adımını atan müşterilerimiz köz ateşinin üzerinde kıvamına gelen mis gibi ciğer kavurmasının kokusunu alır. Kebap öncesi lavaş ekmek içinde ciğer kavurmamızı sunuyoruz. Kendimize özgü baharatlarımız ile hazırladığımız ciğer kebap ve kavurmasında her zaman taze ciğer kullanıyoruz. Sadece ciğer kavurmamızı yemek için mekanımıza gelen önemli bir müşteri kitlesine sahibiz.”

Son olarak sektör sorunlarına da değinen Hüseyin Baydar, “Şu an için en büyük sorunumuz et fiyatlarındaki büyük artış. Biz bunu mümkün olduğunca fiyatlarımıza yansıtmamaya çalıştık ancak belli bir noktaya gelindiğinde mecburen fiyatlara yansıtmak zorunda kalıyoruz. Bu da bizi zor durumda bırakıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

31

Ocak

Diğer Haberler

Ciğerci Hüseyin